Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για το αντάμωμα του χειμώνα στον Μπαρσινίκο





Η γιορτή ξεκίνησε με θεία λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο του Μπαρσινίκου, η θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκε από εφημέριο του Μυστρά Πάτερ Λάζαρο Σκάγκο και τους ψάλτες Σταύρο Τσαρουχά και Παναγιώτη Σουμάκη. 

Η γιορτή συνεχίστηκε στην Ιερά μονή της Ζωοδόχου Πηγής με την συμμετοχή πάνω 150 επισκεπτών, στην γιορτή συμμετείχε και ομάδα μελών του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης που περπάτησαν το παραδοσιακό μονοπάτι από τον Μυστρά έως την Ιερά μονή της Ζωοδόχου Πηγής. 


Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης , ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο πρώην Δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος, η Αντιδήμαρχος Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης Χρήστος Κανακάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά και ο Διευθυντής του Δημάρχου Χρήστος Μακρής.

Την γιορτή οργάνωσαν μέλη του Συλλόγου που προετοίμασαν την φασολάδα και την βραστή γίδα από το προηγούμενο βράδυ και καθάρισαν και διαμόρφωσαν τους χώρους του Μοναστηρίου.

-.-


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου